Salta al contingut principal

Sopar de Socis Novembre

· Autor: Rick "sushi" Deckard · 2 min de lectura

A Lo Tall, la tardor ens porta ganes de fogons i de producte de temporada: carxofes, bolets i, sobretot, carabassa. Per al sopar de socis de novembre vam decidir fer un menú humil però intens, molt lligat a aquest moment de l'any.

L'entrada del sopar és una crema de carabassa preparada pels amics Quim i Josep Ramon amb carabasses de l'hort d'Ager, l'hort Bio, i amb els amanyos tan característics del Quim: olives negres, pernil i algun toc secret de la casa.

A partir d'aquí, el menú continua i el segon plat i les postres tanquen un sopar pensat per fer-vos gaudir de la tardor a taula.

El menú

  • Crema de carabassa de tardor amb tocs especials del Quim
  • Garrinet al forn amb la seva pelleta cruixent
  • Caneló de tiramisú deconstruit com a postre final

Galeria d'imatges

Sopar de Socis Preparant el sopar

La crema de carabassa La crema de carabassa

Servint el garrinet Servint el segon plat

Garrinet Garrinet al forn

Detall garrinet Detall de la poteta

Postres Tiramisú deconstruït