Sopar de socis del Març
Crònica del sopar
Vam arrencar el sopar a les 21:45 amb un ambient de trobada propera i molta gana. Van obrir foc uns mossets vistosos —un ou farcit de mousse de tonyina i una cullereta de bacallà amb mango— seguits d’una lassanya gratinada amb bolets i verdures.
El ritme va seguir amb plats principals de perfil rústic: una cuixa de conill melosa amb carxofes i bolets, i un guisat de carn amb salsa vermellosa que va sorprendre per intensitat. Els comentaris al xat ho deien tot: “Mala pinta no té”, “Brutal!!!!”, “Nivelazo!!!!”.
Per rematar, un pa/brioix torrat amb vi dolç, servit amb nata muntada i un toc cruixent. Sala i servei amb aire comunitari, bon vi al fons i aquell caliu que fa gran les nits de Lo Tall.

Lassanya gratinada amb bolets i verdures.
El menú
- Ou farcit amb mousse de tonyina i rovell d’ou ratllat
- Cullereta de bacallà esqueixat amb làmina de mango
- Lassanya gratinada de bolets i verdures
- Conill en salsa amb carxofes i bolets
- Pa/brioix torrat amb vi dolç, nata i pols cruixent
Galeria de fotos

Ou farcit amb mousse de tonyina.

Cullereta de bacallà amb làmina de mango.

Cuixa de conill amb bolets i carxofa.

Conill melós amb salsa d’ametlles i herbes.

Hi ha gent que no menja conill.

Pa amb vi dolç, nata i pols cruixent.

Sobretaula i tertúlia.

Fem un carajillo?






La taula llarga a punt: mantell blanc i mocadors vermells
Ritme de cuina a tres mans
Papada ibèrica preparada
Muntatge de l'amanida de guatlla
La pera comfitada a punt per al muntatge
Amanida de guatlla a la vinagreta amb pera confitada
Emplatant el mar i muntanya
Mar i muntanya: vieires i papada
El fals perrito caliente
Donem la Benvinguda al Marco
Ja som un més a Lo Tall
Vista general del menjador exterior amb llargues taules a punt.
Barra de cervesa Estrella preparada per al servei.
L'Antonio captant tota l'atenció
Lo pinxe vigilant el xup-xup
La paella dels desmanegats
Vigila Murgó, que no es veurà l'arròs
Uns quants desmanegats
Una de les paelles del grup del Jordi Salut
Tots a Taula
Copa freda d’espàrrecs i escopinyes.
Pebrots rostits amb all, ben melosos.
Tires de pebrot amb olives verdes.
Cistell de pa torrat a punt.
Tastet de crema amb toc especiat.
La graella plena, brases vives.
Medallons reposant, sucosos i brillants.
Plat de carn amb pebrots i tomàquet.
Formatge tallat, punt de cremositat.
Daus de codonyat, dolç i net.
Pastís casolà de formatge, porcions fines.
Rotllana a la brasa, nit d’estiu.
Preparant el gintònic d’olla.
Abocant la ginebra a l’olla.
Sobretaula amb gintònic.
Taula llarga, olla de gintònic al centre i conversa.
Gaspatx de síndria ben fred amb crostons.
Taula de germanor amb el gaspatxo a taula.
Cassoleta de sèpia, musclos i cloïsses.
Safata de gambetes vermelles cuites, a punt de repartir.
Gambots acabats de coure.
Escamarlans cuits, protagonistes del mar.
Pastís de préssec i fruits vermells.
La taula de tast preparada per al repàs de generosos.
Els olorosos esperant la seva copa.
La gent va arribant.
Anem tastant
Lo Rafa explicant-nos cada vi

L'olla del salmorejo
La fideuà XXL de la Eva i el Murgó, torrant els fideus abans del brou.



