Salta al contingut principal

Nit de brasa a Cal Visa

· Autor: Rick "sushi" Deckard · 3 min de lectura

Sopar de socis de l'Agost

Divendres vam fer cap a Cal Visa carregats de ganes, repelent i una peça d’abric per la fresca. En una terrassa domèstica, vam encendre la brasa i la taula es va omplir de plats senzills i fet a casa: carn marcada al punt, patata rostida, carbassó amb les ratlles de la graella, amanida fresca i alguna safata d’albergínia. Tot ben regat amb vi, cervesa i alguna ampolla de cava. Entre rialles i complicitat, hi va haver moment d’entrega d’una placa “TORRE LLUÍS” i, de postres, un pastís de xocolata amb un 55 ben lluït per coronar la vetllada, amb una placa "No Queso". Per molts anys Ignasi Peralta. Les plaques son obres artesanals del nostre gran esculptor Ignasi Arqué.

Nit de brasa a Cal Visa: carn, carbassó i un 55 ben dolç Plat casolà: carn, patata rostida, carbassó i amanida.

El menú

  • Carn a la brasa — talls ben marcats i sucosos
  • Carbassó a la graella — rodanxes amb bona marca
  • Patates rostides — amb herbetes
  • Amanida verda amb tomàquet
  • Albergínia amb capa cremosa
  • Pa torrat
  • Pastís de xocolata per celebrar els “55” de l'Ignasi

Galeria de fotos

Nit de brasa a Cal Visa: carn, carbassó i un 55 ben dolç Senzillesa a taula: tall, tomàquet i amanida amb patates.

Nit de brasa a Cal Visa: carn, carbassó i un 55 ben dolç La safata de carn a punt de tocar la brasa.

Nit de brasa a Cal Visa: carn, carbassó i un 55 ben dolç Brases al punt i talls marcats amb sal gruixuda.

Nit de brasa a Cal Visa: carn, carbassó i un 55 ben dolç Taula plena i somriures a la fresca.

Nit de brasa a Cal Visa: carn, carbassó i un 55 ben dolç Cervesa a la mà i conversa de terrassa.

Nit de brasa a Cal Visa: carn, carbassó i un 55 ben dolç Entrega de la placa “TORRE LLUÍS”.

Nit de brasa a Cal Visa: carn, carbassó i un 55 ben dolç Pastís de xocolata amb el 55: Per molts anys.