Salta al contingut principal

Al Juliol, ni dona ni caragol

· Autor: Rick "sushi" Deckard · 2 min de lectura

Sopar de Socis del Juliol

18 de juliol, vespre d’estiu i taula llarga a punt. Vam arrencar amb mossets frescos i mediterranis —tomàquet, burrata amb pesto, esqueixada de bacallà, vam seguir amb croquetes ben daurades i vam rematar amb una cassoleta de calamars farcits a la tinta amb pebrots del Padrón i pastanagues. Entre preparatius, rialles i bona companyonia, el sopar va fluir amb aquell ritme que tant ens agrada a Lo Tall.

Divendres de tapes i calamarcets Taula parada amb tapes i torradetes a punt.

El menú

  • Tomàquet amb burrata i pesto
  • Esqueixada de bacallà amb tomàquet i oliva negra
  • Croquetes cruixents, de bacallà i de pernil
  • Calamars farcits a la tinta amb pebrots del Padrón i pastanagues

Galeria de fotos

Divendres de tapes i calamarcets Esqueixada de bacallà amb tomàquet i olives negres i oli verge extra del Cogul.

Divendres de tapes i calamarcets Tomàquet madur amb burrata i pesto d'alfàbrega

Divendres de tapes i calamarcets Croquetes daurades; les de pernil venen marcades.

Divendres de tapes i calamarcets Cassola de Calamars farcits a la tinta amb pebrots del Padrón i pastanagues.

Divendres de tapes i calamarcets Preparatius: davantal a punt pel Juame.

Divendres de tapes i calamarcets Jaume, Benvingut a Lo Tall.