Al Juliol, ni dona ni caragol
Sopar de Socis del Juliol
18 de juliol, vespre d’estiu i taula llarga a punt. Vam arrencar amb mossets frescos i mediterranis —tomàquet, burrata amb pesto, esqueixada de bacallà, vam seguir amb croquetes ben daurades i vam rematar amb una cassoleta de calamars farcits a la tinta amb pebrots del Padrón i pastanagues. Entre preparatius, rialles i bona companyonia, el sopar va fluir amb aquell ritme que tant ens agrada a Lo Tall.
Taula parada amb tapes i torradetes a punt.
El menú
- Tomàquet amb burrata i pesto
- Esqueixada de bacallà amb tomàquet i oliva negra
- Croquetes cruixents, de bacallà i de pernil
- Calamars farcits a la tinta amb pebrots del Padrón i pastanagues
Galeria de fotos
Esqueixada de bacallà amb tomàquet i olives negres i oli verge extra del Cogul.
Tomàquet madur amb burrata i pesto d'alfàbrega
Croquetes daurades; les de pernil venen marcades.
Cassola de Calamars farcits a la tinta amb pebrots del Padrón i pastanagues.
Preparatius: davantal a punt pel Juame.
Jaume, Benvingut a Lo Tall.