Divendres de primavera a Lo Tall: crema d’ortiga, amanida i cabrit
Crònica del sopar
Vespre de divendres 16 de maig a l’Associació Gastronòmica Lo Tall: arribada pausada, sala acollidora i un menú que va fluir amb naturalitat. Obrírem amb una crema d’ortiga fina i verda, com una declaració de primavera. A continuació, una amanida completa que combinava canonges, tomata, formatge feta, espàrrecs bladers, remolatxa i rodanxes de tomàquet, coronada amb un toc de salsa taronja.
El cabrit rostit (el nostre “cabronet” simpàtic) va ser el plat fort, servit desfet amb patata i jus melós. I per rematar, una mousse de xocolata amb un gir agosarat d’oliva, anxoves, panís i menta: combinació sorprenent que va dividir opinions i va tancar el sopar amb conversa animada.

Crema d’ortiga fina i verda, servida neta en bol de vidre.
El menú
- Crema d’ortiga — textura sedosa i perfil vegetal
- Amanida de temporada — canonges, tomata, formatge feta, espàrrecs, remolatxa i salsa de romesco
- Cabrit al forn (“cabronet”) - melós, amb herbetes, espectacular ...
- Mousse de xocolata — amb oliva, anxoves, panís i menta
Galeria de fotos

Amanida de temporada amb canonges, feta, espàrrecs, remolatxa i tomàquet.

Cabrit rostit desfilagarsat amb patata, ceva, suquet i herbes.

Mousse de xocolata espessa amb crema verdosa al centre.

Benvinguts a Lo Tall, Lluís i Ramón.