Salta al contingut principal

Sopar de socis del Març

· Autor: Rick "sushi" Deckard · 3 min de lectura

Crònica del sopar

Vam arrencar el sopar a les 21:45 amb un ambient de trobada propera i molta gana. Van obrir foc uns mossets vistosos —un ou farcit de mousse de tonyina i una cullereta de bacallà amb mango— seguits d’una lassanya gratinada amb bolets i verdures.

El ritme va seguir amb plats principals de perfil rústic: una cuixa de conill melosa amb carxofes i bolets, i un guisat de carn amb salsa vermellosa que va sorprendre per intensitat. Els comentaris al xat ho deien tot: “Mala pinta no té”, “Brutal!!!!”, “Nivelazo!!!!”.

Per rematar, un pa/brioix torrat amb vi dolç, servit amb nata muntada i un toc cruixent. Sala i servei amb aire comunitari, bon vi al fons i aquell caliu que fa gran les nits de Lo Tall.

21 de març de 2025 — Sopar de Lo Tall
Lassanya gratinada amb bolets i verdures.

El menú

  • Ou farcit amb mousse de tonyina i rovell d’ou ratllat
  • Cullereta de bacallà esqueixat amb làmina de mango
  • Lassanya gratinada de bolets i verdures
  • Conill en salsa amb carxofes i bolets
  • Pa/brioix torrat amb vi dolç, nata i pols cruixent

Galeria de fotos

21 de març de 2025 — Sopar de Lo Tall
Ou farcit amb mousse de tonyina.

21 de març de 2025 — Sopar de Lo Tall
Cullereta de bacallà amb làmina de mango.

21 de març de 2025 — Sopar de Lo Tall
Cuixa de conill amb bolets i carxofa.

21 de març de 2025 — Sopar de Lo Tall
Conill melós amb salsa d’ametlles i herbes.

21 de març de 2025 — Sopar de Lo Tall
Hi ha gent que no menja conill.

21 de març de 2025 — Sopar de Lo Tall
Pa amb vi dolç, nata i pols cruixent.

Sopar, tertúlia i bona companyia
Sobretaula i tertúlia.

21 de març de 2025 — Sopar de Lo Tall
Fem un carajillo?