Sopar de socis del Març
Crònica del sopar
Vam arrencar el sopar a les 21:45 amb un ambient de trobada propera i molta gana. Van obrir foc uns mossets vistosos —un ou farcit de mousse de tonyina i una cullereta de bacallà amb mango— seguits d’una lassanya gratinada amb bolets i verdures.
El ritme va seguir amb plats principals de perfil rústic: una cuixa de conill melosa amb carxofes i bolets, i un guisat de carn amb salsa vermellosa que va sorprendre per intensitat. Els comentaris al xat ho deien tot: “Mala pinta no té”, “Brutal!!!!”, “Nivelazo!!!!”.
Per rematar, un pa/brioix torrat amb vi dolç, servit amb nata muntada i un toc cruixent. Sala i servei amb aire comunitari, bon vi al fons i aquell caliu que fa gran les nits de Lo Tall.

Lassanya gratinada amb bolets i verdures.
El menú
- Ou farcit amb mousse de tonyina i rovell d’ou ratllat
- Cullereta de bacallà esqueixat amb làmina de mango
- Lassanya gratinada de bolets i verdures
- Conill en salsa amb carxofes i bolets
- Pa/brioix torrat amb vi dolç, nata i pols cruixent
Galeria de fotos

Ou farcit amb mousse de tonyina.

Cullereta de bacallà amb làmina de mango.

Cuixa de conill amb bolets i carxofa.

Conill melós amb salsa d’ametlles i herbes.

Hi ha gent que no menja conill.

Pa amb vi dolç, nata i pols cruixent.

Sobretaula i tertúlia.

Fem un carajillo?