Salta al contingut principal

Sopar oriental de tardor

· Autor: Rick "sushi" Deckard · 2 min de lectura

Crònica del sopar

Vam celebrar un sopar de tardor amb mirada oriental: entrada de nigiris, makis, gunkan i rotllets fregits, seguida d’uns baos al vapor ben llaminers. El plat central, batejat a taula com a fricandó oriental, va agafar profunditat amb garam masala i es va servir amb arròs blanc, melós i reconfortant.

Per cloure, un trio de textures dolces: mousse de xocolata, mochi de coco i un pastisset farcit de crema groga. Sense artificis, deixant parlar els contrastos.

Sopar oriental de tardor
Safates amb nigiris, makis, gunkan i rotllets fregits.

El menú

  • Degustació de sushi — nigiris, makis, gunkan i rotllets
  • Baos de carn melosa — amb fulles verdes
  • Fricandó amb garam masala — servit amb arròs blanc
  • Trio de postres — mousse de xocolata, mochi de coco i pastisset de crema

Galeria de fotos

Sopar oriental de tardor
Baos al vapor amb carn melosa i fulles verdes.

Sopar oriental de tardor
Estofat amb salsa especiada i arròs: el “fricandó oriental”.

Sopar oriental de tardor
El pot de garam masala que va perfumar el guisat.

Sopar oriental de tardor
Trio de postres: xocolata, coco i crema.

Sopar oriental de tardor
mousse de xocolata, mochi de coco i pastisset de crema, ja oberts.