Sopar oriental de tardor
Crònica del sopar
Vam celebrar un sopar de tardor amb mirada oriental: entrada de nigiris, makis, gunkan i rotllets fregits, seguida d’uns baos al vapor ben llaminers. El plat central, batejat a taula com a fricandó oriental, va agafar profunditat amb garam masala i es va servir amb arròs blanc, melós i reconfortant.
Per cloure, un trio de textures dolces: mousse de xocolata, mochi de coco i un pastisset farcit de crema groga. Sense artificis, deixant parlar els contrastos.

Safates amb nigiris, makis, gunkan i rotllets fregits.
El menú
- Degustació de sushi — nigiris, makis, gunkan i rotllets
- Baos de carn melosa — amb fulles verdes
- Fricandó amb garam masala — servit amb arròs blanc
- Trio de postres — mousse de xocolata, mochi de coco i pastisset de crema
Galeria de fotos

Baos al vapor amb carn melosa i fulles verdes.

Estofat amb salsa especiada i arròs: el “fricandó oriental”.

El pot de garam masala que va perfumar el guisat.

Trio de postres: xocolata, coco i crema.

mousse de xocolata, mochi de coco i pastisset de crema, ja oberts.