Salta al contingut principal

Mar i muntanya en bona companyia

· Autor: Rick "sushi" Deckard · 3 min de lectura

Crònica del sopar

La sala es va vestir de mantell blanc i mocadors vermells mentre, a cuina, els davanals negres marcaven el compàs col·lectiu. Vam obrir amb l’amanida de guatlla a la vinagreta amb pera confitada, seguida d’un mar i muntanya suculent de papada ibèrica amb vieires, puré de coliflor i salsa de bolets. Per jugar, un fals perrito caliente que va arrencar complicitats. Un vespre proper i alegre, de taller, explicacions a peu de taula i brindis entre socis.

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia La taula llarga a punt: mantell blanc i mocadors vermells

El menú

  • Amanida de guatlla — vinagreta i pera confitada
  • Mar i muntanya — papada ibèrica amb vieires, puré de coliflor i salsa de bolets
  • Fals perrito caliente

Galeria de fotos

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia Ritme de cuina a tres mans

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia Papada ibèrica preparada

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia Muntatge de l'amanida de guatlla

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia La pera comfitada a punt per al muntatge

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia Amanida de guatlla a la vinagreta amb pera confitada

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia Emplatant el mar i muntanya

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia Mar i muntanya: vieires i papada

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia El fals perrito caliente

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia Donem la Benvinguda al Marco

Sopar-taller del 20 de setembre a Lo Tall: mar i muntanya en bona companyia Ja som un més a Lo Tall