Mar i muntanya en bona companyia
Crònica del sopar
La sala es va vestir de mantell blanc i mocadors vermells mentre, a cuina, els davanals negres marcaven el compàs col·lectiu. Vam obrir amb l’amanida de guatlla a la vinagreta amb pera confitada, seguida d’un mar i muntanya suculent de papada ibèrica amb vieires, puré de coliflor i salsa de bolets. Per jugar, un fals perrito caliente que va arrencar complicitats. Un vespre proper i alegre, de taller, explicacions a peu de taula i brindis entre socis.
La taula llarga a punt: mantell blanc i mocadors vermells
El menú
- Amanida de guatlla — vinagreta i pera confitada
- Mar i muntanya — papada ibèrica amb vieires, puré de coliflor i salsa de bolets
- Fals perrito caliente
Galeria de fotos
Ritme de cuina a tres mans
Papada ibèrica preparada
Muntatge de l'amanida de guatlla
La pera comfitada a punt per al muntatge
Amanida de guatlla a la vinagreta amb pera confitada
Emplatant el mar i muntanya
Mar i muntanya: vieires i papada
El fals perrito caliente
Donem la Benvinguda al Marco
Ja som un més a Lo Tall