Nit de brases a Butsènit
Sopar d'agost
Entre ubicacions compartides i arribades escalonades, vam fer nit a Butsènit, a cal Visa, amb un sopar d’agost com cal: copa freda per començar —crema d’espàrrecs i escopinyes—, pebrots rostits amb oli i all per anar fent boca i, a la brasa, filets marcats al punt que feien festa. A taula, pa torrat, la parella clàssica de formatge amb codonyat i un pastís de formatge per rematar. Per plegar una olla de gintònic al mig, rialles i calma d’estiu.
Copa freda d’espàrrecs i escopinyes.
El menú
- Pebrots rostits amb all
- Pa torrat — crosta cruixent per acompanyar
- Crema freda d’espàrrecs i escopinyes
- Carns a la brasa — solomillos marcats al punt
- Formatge amb codonyat — clàssic de sobretaula
- Pastís casolà — tall fi i cremós
- Gintònic d'olla - un clàssic
Galeria de fotos
Pebrots rostits amb all, ben melosos.
Tires de pebrot amb olives verdes.
Cistell de pa torrat a punt.
Tastet de crema amb toc especiat.
La graella plena, brases vives.
Medallons reposant, sucosos i brillants.
Plat de carn amb pebrots i tomàquet.
Formatge tallat, punt de cremositat.
Daus de codonyat, dolç i net.
Pastís casolà de formatge, porcions fines.
Rotllana a la brasa, nit d’estiu.
Preparant el gintònic d’olla.
Abocant la ginebra a l’olla.
Sobretaula amb gintònic.
Taula llarga, olla de gintònic al centre i conversa.