Salta al contingut principal

Nit de brases a Butsènit

· Autor: Rick "sushi" Deckard · 3 min de lectura

Sopar d'agost

Entre ubicacions compartides i arribades escalonades, vam fer nit a Butsènit, a cal Visa, amb un sopar d’agost com cal: copa freda per començar —crema d’espàrrecs i escopinyes—, pebrots rostits amb oli i all per anar fent boca i, a la brasa, filets marcats al punt que feien festa. A taula, pa torrat, la parella clàssica de formatge amb codonyat i un pastís de formatge per rematar. Per plegar una olla de gintònic al mig, rialles i calma d’estiu.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Copa freda d’espàrrecs i escopinyes.

El menú

  • Pebrots rostits amb all
  • Pa torrat — crosta cruixent per acompanyar
  • Crema freda d’espàrrecs i escopinyes
  • Carns a la brasa — solomillos marcats al punt
  • Formatge amb codonyat — clàssic de sobretaula
  • Pastís casolà — tall fi i cremós
  • Gintònic d'olla - un clàssic

Galeria de fotos

Nit de brases i copa freda a Butsènit Pebrots rostits amb all, ben melosos.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Tires de pebrot amb olives verdes.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Cistell de pa torrat a punt.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Tastet de crema amb toc especiat.

Nit de brases i copa freda a Butsènit La graella plena, brases vives.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Medallons reposant, sucosos i brillants.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Plat de carn amb pebrots i tomàquet.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Formatge tallat, punt de cremositat.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Daus de codonyat, dolç i net.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Pastís casolà de formatge, porcions fines.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Rotllana a la brasa, nit d’estiu.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Preparant el gintònic d’olla.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Abocant la ginebra a l’olla.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Sobretaula amb gintònic.

Nit de brases i copa freda a Butsènit Taula llarga, olla de gintònic al centre i conversa.